Subscribe via RSS

Kartoffelmos – en kærlighedshistorie

13 Mar 2012

Kartoffelmos

KartoffelmosDer er noget helt specielt ved kartoffelmos. Det er jo egentlig så ufattelig simpelt med 2 ingredienser, men kan alligevel gå så frygtelig galt.

Det er den kartoffel, som i sig selv ikke er proppet med smag og for mange er en traditionel og billig råvare til at blive mæt af, man trækker op på et helt andet niveau ved at tilsætte to ekstra ingredienser, som bude være et krav at have i et hvert køkken – det er knowhow og kærlighed.

Kartoffelmos har en fantastisk kosistens, der er luftig og kan suge en masse sauce til sig. Smagen er ikke overdøvende, så det kan bruges som tilbehør til alt lige fra delikate smage i fisk, over kylling og svinekød til kraftfuldt rødt kød.  Ja det er ikke helt løgn at sige jeg er lidt småforelsket i kartoffelmos.

Nu har jeg endelig fået lavet et indlæg under teknikker, med fremgangsmåden til at lave kartoffelmos, så nu har I i al fald know how, når det kommer til kartoffelmos – hvis ikke I allerede har kærligheden, skal I nok få den, når I smager kartoffelmos lavet på denne måde :-)

Kartoffelmos – en kærlighedshistorie

Læs også:

Redesign af Kåldolmer - Gourmet style
Halloween special - gys fra køkkenet
Bun Cha - Den bedste ret i Vietnams gadekøkkenLeave a comment

© 2015 Love food love cooking