Subscribe via RSS

Om kokken (mig)

Om kokken (mig)

Jeg hedder Christoffer Volf

Født i 1978 (det er lettere end at skulle ændre alderen hver gang man har fødselsdag).

Mad har bare altid været en del af mit liv. Så længe jeg kan huske har jeg hjulpet min mormor, farmor og mor med at lave mad og med at bage. Tror jeg var en 10-12 år da jeg første gang lavede en 3 retters middag på egen hånd for min bror og mine forældre – opskrifterne var fra Anders Ands kogebog og husker tydeligt det var rejecocktail, hawaii bøf og jordbær is.

Jeg har været atlet på højt plan siden jeg var 5 år. Først med ishockey og nu med MMA (kampsport). Det betyder jeg træner 6 dage om ugen og derfor skal der en del brændstof til. Jeg har derfor altid haft fokus på hvad jeg spiser og med tiden er den fokus blevet til en madpassion. Det er ikke kun vigtigt at få det rigtige i kroppen. Det skal også smage godt og se godt ud.

Det meste af tiden betyder det at jeg lever ret sundt, så nogle gange skal der holdes fri og jeg kom på et tidspunkt på begrebet “Retox” som er mit modtræk til “Detox”. Når jeg har kørt mig selv hårdt i en lang periode skal der fyldes “gift” i kroppen igen ;-) … Så de korte “Retox-kure” kommer også med på bloggen :-)

Min e-mail hvis du har burg for at skrive: lofoloco@lofoloco.dk

Hvis du modtage updates fra bloggen kan du abonnerer her: Abonner på Lofoloco© 2015 Love food love cooking