Efterår er suppetid og god suppe kræver et godt brød til.
Forleden da jeg lavede suppe skulle der jo selvfølgelig brød til og hvad gør man når det både skal være lækkert og hurtigt? Løsningen blev et sodabrød (brød på bagepulver) med revet cheddar os i. Sodabrød er ufatteligt hurtigt og let at lave (under 5 min) og lidt cheddar ost giver en dejlig fylde, når det skal gå til suppe.
Ingredienser (6 boller):
250 g mel
1 tsk bagepulver
2 dl kærnemælk
75 g cheddar ost
1/4 tsk salt
Opskrift:
Riv cheddaren på et groft rivejern (som man også bruger til æbler)
Rør de tørre ingredienser sammen, så der ikke er klumper i melet.
Rør mælken i og så cheddar osten – hurtigt men let sammeles dejen med hænderne til en klistret masse – Den skal IKKE æltes.
Form dejen til brød eller boller
Bag i ca 20 min ved 200 grader
Læs også:
2 Comments on Suppebrød – sodabrød med cheddar ost
Leave a comment