Subscribe via RSS

Lammefilet med ovnstegte kartofler og tomater

07 Sep 2011

lammefilet ovnstegte kartofler og tomater på stilk

lammefilet ovnstegte kartofler og tomater på stilk

Selvom jeg elsker at lave mad er der dage hvor jeg enten ikke har tid til at stå lang tid i køkkenet eller bare har mere lydt til at slappe af. Det betyder dog ikke jeg går ned på smag.

Der var en lammefilet i supermarkedet, dejlig hurtig at tilberede, og så bare lige kartofler og tomater og der var dejlig aftensmad som kun krævede 10-15 min. i køkkenet.

Ingredienser (2 personer):
1 lammefilet
Ca. 10 kartofler
Ca. 10 tomater (gerne på stilk)
1 dl cremefraise
5-10 stængler frisk oragano
Salt, peber, eddike og citronsaft

Opskrift:
Vend kartoflerne i lidt olie, salt og peber og kom dem i ovnen i ca. 45 min.

Når kartoflerne mangler 10 min. lægges tomaterne i ovnen.

Hak oraganoen fint og rør den i cremefraisen til en kold sauce og smag det til med salt, peber, eddike og citron).

Brun lammefileten for fuld varme ca. 1 min. på hver side, sæt den så i ovnen ved 200 grader i 6-8 min. og lad den så hvile i 3-4 min.

Anret, server og nyd.

lammefilet ovnstegte kartofler og tomater på stilk

Læs også:

Boller til en søndag eftermiddag og andre hygge tidspunkter
Vietnamesisk BBQ kylling og mangosalat
Jordbær med fløde/mælk på - Bedste danske sommerdessert?



One Response to Lammefilet med ovnstegte kartofler og tomater


Leave a comment

© 2017 Love food love cooking