Subscribe via RSS

Hverdagsmad, med et lille plus

27 May 2011

Farmer steak med salat

Der var tilbud så det blev til en bøf på en almindelig torsdag :-)

Normalt kommer jeg lidt salt i salaten, men prøvede at erstatte saltet med saltede radiser, for at give en ekstra dimension både på smag, udseende og tekstur … synes resultatet blev godt

Tilbehør:
Tomat marmelade
Salat med saltede radiser og ristede valnødder

Tomat marmelade:
Cherry eller San .. tomater (3-4 tomater pr. pers.)
Ca. 1 teske balsamico pr. tomat
Salt, peber og sukker

Kog tomaterne møre i balsamicoen og reducer så balsamicoen bliver til sirup (ca. 20 min.). Spæd evt. op med vand undervejs så det ikke brænder på og smag til med salt, peber og sukker.

Salat
1/2 hoved krølsalat
1 god håndfuld valnødder
10 radiser
1 dusk persille

Saltede radiser
Skær radiserne i skiver og drys en god potion salt over (nok 1 teske). Vend dem godt i saltet og lad dem trække i en halv times tid. Smag undervejs og smag til med mere salt hvis det er nødvendigt … det er lettere at tilsætte salt end at hive det ud af radiserne ;-)

Læs også:

Krondyrsteak med ovnstegte kartofler og tranebærsovs
Tun steak med dampet pak choy og hoisin sauce
Koteletter og asparges med "jord" på



One Response to Hverdagsmad, med et lille plus

  1. DJhestenDERerFESTEN

    NICE!


Leave a comment

© 2016 Love food love cooking