Subscribe via RSS

Skinkesnitzel med rosenkål, hasselnødder og rugbrød

07 Nov 2011

Skinkesnitzel med rosenkål, krummer af ristet rugbrød og ristede hasselnødder

Skinkesnitzel med rosenkål, krummer af ristet rugbrød og ristede hasselnødder

Der var lidt rugbrød, som stod og var ved at blive for gammelt. I stedet for at smide det ud skulle det da bruges. Men hvad skulle jeg gøre med det?

Rugbrød har jo en “jordet” smag, så hvorfor ikke bruge det som “jord”? Smuldr det til rasp stege det sprødt og det kan med lidt god vilje ligne jord. Så sammen med rosenkål, hasselnødder og et par skinkesnitzler fik jeg bakset en smuk (synes jeg selv) efterårstallerken sammen.

Ingredienser (2 personer):
2 skinkesnitzler
300 g rosenkål
1 skive rugbrød
50 g hasselnødder
1 tsk honning
3 spsk æbleeddike
10 g smør

Opskrift:
Hak nødderne og rist dem på en tør pande.

Smuldr rugbrødet og rist krummerne på en tør pande.

Halver rosenkålene og kog dem i saltet vand til de begynder at blive møre (ca. 20-25 min.)
Hæld vandet fra og steg dem et par minutter i blandingen af smør, honning og eddike.

Skinkeschnitzlerne krydres med salt og peber og steges (ca. 2 min på hver side).

Bland rosenkål, nødder og brødkrummer.

Anret, server og nyd.

Skinkesnitzel med rosenkål, krummer af ristet rugbrød og ristede hasselnødderSkinkesnitzel med rosenkål, hasselnødder og rugbrød

Læs også:

Lammerack med Lima bønner og grillet peberfrugt
Kylling ballotine med knoldselleri, æble og chips af kyllingeskind
Chorizo med portvin - Tapas når det er lettest



Leave a comment

© 2016 Love food love cooking