Subscribe via RSS

Bagte æbler med kanelsukker

23 Sep 2011

Bagte æbler med kanel og creme fraiche

Bagte æbler med kanel og creme fraicheDet vælter ned med æbler fortiden … Nu bor jeg på 3 sal, men at dømme efter udvalget i supermarkeder og grønthandlere vælter det ned :-)

Bagte æbler er noget jeg kan huske tilbage til jeg var 5 år og det er stadig en klassiker, så nu hvor æblerne er på deres højeste er det bare om at få nogle af dem i ovnen eller pejsen hvis man skulle være så heldig at have sådan en (endnu en ting på ønskelisten der har lidt længere udsigter)

Perfekt som en lille hygge snack eller som dessert og med en spsk sukker pr. portion kan man dårlig sige det er usundt.

Ingredienser (2 personer):
æbler med kanelsukker klar til bagning2 æbler
2 spsk rørsukker
1 tsk kanel
4 spsk creme fraiche 18%

Tilberedning:
Skær æblerne over og fjern kærnehuset

Drys sukker og kanel over

Bag ved 200 grader i 15-20 min

Server med creme fraiche og nyd at det er efterår.

Bagte æbler med kanel og creme fraiche
Bagte æbler med kanelsukker

Læs også:

Skinkesnitzel med sommerrødkål
Sashimi med mild hoisin-style dip og sprød asiatisk salat
Grillet kotelet med coleslaw - lækker mad mod madspild :-)



3 Comments on Bagte æbler med kanelsukker

  1. Lise

    Vi bor i stuen, men de lander heller ikke her ;O) – Uhm de ser gode ud

  2. Christoffer - Lofoloco

    He he … nej frugttræer er ikke lige så let at bakse ind i en lejlighed.

    Tak – de smagte også fantastisk :-)


Leave a comment

© 2018 Love food love cooking