Subscribe via RSS

Hjemmelavet “pot nudels”

15 Jul 2011

Hjemmelavet pot nudles / nudelsuppe

Hjemmelavet pot nudles / nudelsuppeDer er jo nogen gange hvor man ikke har så meget tid til at lave mad. Dette betyder dog ikke at man skal give afkald på et velsmagende og nærende måltid af gode råvare.

Jeg har lavet det nogle gange. Det tager 10 min og det er bare med hvad der lige er i køleskabet … en god måde at få brugt forskellige rester på.

Hovedprincippet er at de ingredienser man kommer i kræver kort tilberedningstid og skæres meget tyndt (gulerødder er derfor ikke en højder, med mindre man kan lide det knaser eller virkelig kan snitte fint). Jeg havde ikke kød i denne version, men hvis man nu har en stegt kyllingelår fra aftenen før, pålægsrest el.lig. kan man jo putte det i.

Ingredienser (1 pers) :
1 portion nudler (eller i dette tilfælde 2 friske lasagneplader skåret til nudler)
1/2 løg
1 lille fed hvidløg
Lidt spidskål
Lidt bønnespirer
Lidt ærter (friske)
2 tsk. boullion
1 tsk revet ingefær
en sjat chilisovs

Opskrift:

Snit grøntsagerne fint
Ingredienser til hjemmelavet pot nudles

Kom alle ingredienser i en skål
Tilberedning af hjemmelavede pot nudeles

Hæld kogende vand over
Kogning af hjemmelevet pot nudles

Rør rundt og lad stå 2-3 min og der er en dejlig skål nudler med friske grøntsager

Server og nyd

Hjemmelavet pot nudles / nudelsuppe

Læs også:

Ny Nordisk middag part 3 - Dessert: Kærnemælksrand
Bagte æbler med kanelsukker
Risalamande så englene synger



6 Comments on Hjemmelavet “pot nudels”

  1. Julie Malene Witt

    Er det meget tøset, hvis jeg siger, at jeg er helt vild med den skål, du har lavet maden i :-)

  2. Christoffer Volf

    Ha ha … det er nok tøset, men nu er det min kærestes skåle så det er helt ok fo mig :-)

  3. Stine

    Nu har jeg været inde og kigge din dejligt simple opskrift adskillige gange.. Jeg elsker hurtig, men god mad med et minimalt forbrug af redskaber, så nu skal den afprøves :-)
    .. Og smukt ser det jo også ud!

  4. Christoffer Volf

    Ja hurtig mad behøver hverken være usundt eller kedeligt – man skal bare lige tænke lidt ud af boksen og så dukker der fantastiske måltider op :-)

  5. Stine

    Det blev også godt.. min version var bare med spidskål, rødløg, rød peberfrugt og pandestegt kylling :)

    Du har helt ret og faktisk er mange af mine bedste retter opstået ud fra hvad-har-jeg-lige-i-køkkenet princippet..


Leave a comment

© 2017 Love food love cooking