Subscribe via RSS

Rabarber crumble til gril-picnic

16 Jun 2011

rabarber crumble fra gril

Rabarber crumble fra grilMed masser af friske rabarber på hylderne og første invitation til at grille i fælledparken prøvede jeg at lave en rabarber crumble i en grill-version

Ingredienser (4 pers):
300 g rabarber
50 g sukker (Hvis man er til søde desserter skal man nok op på en 80-100g)
Crumble (opskrift “lånt” fra Hanne Ks Verden)
40 g mel
40 g havregryn
80 g smør
65 g sukker
1/4 tsk kanel
1 tsk kardemomme

Opskrift:

Forberedning :
Vask rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm
Vend dem i sukkeret og fordel dem i små staniol “pakker”

Rabarber pakker

Crumble
Bland alle ingredienserne og rør dem til en sammenhængende masse.
Fordel massen på en bageplade og bag ved 200 grader i 5-10 minutter til det er gyldent (det er ikke sprødt før det er koldt).
Lad det køle og bræk/skær det i stykker på ca. 1×1 cm.
Crumble
Pak det i en bøtte el. staniol

Tilberedning:

Sæt pakkerne med rabarberne på grillen i ca. 15 min og drys “crumble” over.

Server og nyd.

rabarber crumble fra gril

Læs også:

Paneret rødspætte
Quesadillas - sprødt, syndigt og godt
Vietnamesisk mangosalat med rejer



Leave a comment

© 2016 Love food love cooking